ACERCA DE LA CONVENCION RAMSAR

La Convención sobre los Humedales (Ramsar, Irán, 1971) -- llamada la "Convención de Ramsar" -- es un tratado intergubernamental en el que se consagran los compromisos contraídos por sus países miembros para mantener las características ecológicas de sus Humedales de Importancia Internacional y planificar el "uso racional", o uso sostenible, de todos los humedales situados en sus territorios. A diferencia de las demás convenciones mundiales sobre el medio ambiente, Ramsar no está afiliada al sistema de acuerdos multilaterales sobre el medio ambiente (AMMA) de las Naciones Unidas, pero colabora muy estrechamente con los demás AMMA y es un asociado de pleno derecho entre los tratados y acuerdos del "grupo relacionado con la biodiversidad".

Aprenda más acerca de la Convención de Ramsar sobre los Humedales – qué es en la actualidad; dónde se originó, y por qué; cómo funciona; cuáles son sus países miembros, y por qué se adhirieron esos países.

viernes, 6 de marzo de 2009

JA ESTA BÉ HOME, JA ESTA BÉ; NO SIGUEU TOCACOLLONS!!!!!!


A vegades, quan t'informen de certs projectes que els humans, estan o han projectat al fi a un possible augment del benestar de les poblacions, resulta que no encertes a entendre, des de l'òptica d'un ciutadà "ras", si és que algú s'ha tornat boig, o és l'afany d'enriquiment d'alguns, la inconsciència, la falta d'informes exhaustius i imparcials, o és que "ací tot està bé", amb tal de fer el que em dóna la gana.
-Em referisc a eixos mega projectes que estan aprovant les distintes administracions, en uns quants llocs de l'estat, però que per s'ubicació citaré únicament als més pròxims per a mi; NOU MIL.LENI a Catarroja, GRAN MANHATAN en Cullera, PORXINOS a Riba-roja, ABOCADORS en qualsevol lloc, grans zones de xalets i algun més que s'escaparà per no haver tingut una certa repercussió mediàtica.
-Quin és el motiu d'eixes actuacions dels nostres representants, quan totes elles, coincidixen en el fet que si s'arriben a realitzar, totes afecten el mateix, bàsicament a la destrucció d'una zona generalment preciosa i amb un alt valor paisatgístic i mediambiental amb la seua important biodiversitat, o de zones tradicionalment dedicades a les labors pròpies de la nostra terra.
-No es pot pretendre que els nostres jóvens, sàpien com es treballava antigament, a base de crear museus etnològics per a veure el que era un aladre, un carro, un capçal de cavall, o inclús una simple corbella. Es diu que el camp ja no es treballa, perquè la gent s'ha fet còmoda, i no vol realitzar eixes labors, quan el que ocorre és que el seu esforçat treball, no s'està veient reconegut per quasi ningú, i bàsicament no es veu recompensat en el material, per a poder portar una vida digna realitzant el mateix, per la qual cosa, pareix ser l'AVARÍCIA de tots els que actuen en el camí del camp a la taula o cuina, la responsable del ball de diners resultant.
-No es pot consentir, que arribe un dia en què els xiquets pensen que les tomaques, creïlles, pimentons i encisams, "nasquen" en Mercadona, que els entre verdader pànic al veure una gallina o un conill vius, una vaca, una ovella, o que per a veure com es muny una cabra, s'hagen d'anar de "campament" a alguna granja escola ( que per cert realitzen una gran labor) quan resulta que estan vivint en unes poblacions que tradicionalment s'han dedicat a les labors agrícoles o ramaderes, i que per descomptat en pràcticament totes les cases, hi havia almenys gallines i conills.
-Evidentment, el progrés, és una de les metes de qualsevol societat, però les Autoritats, han de ser molt exquisides a l'hora d'aprovar estes autentiques barbaritats, a fi a l'esmentat progrés; s'ha d'anar progressant amb l'equilibri necessari, perquè eixe progrés siga degudament moderat perquè no es perda la necessària harmonia entre el mig i la resta de sers vius, generalment animals (uns més que altres). No ha de ser l'AVARÍCIA d'uns quants DEGENERATS, els que motiven les actuacions en esta matèria amb l'objectiu final de fer més gran el seu miserable patrimoni.
-Cal saber dir que no a determinats projectes, i més hui en dia quan disposem de grans especialistes en totes les disciplines que han d'actuar abans d'autoritzar estes grans obres i que els informes de les quals, degudament motivats, han de ser de totes tots determinants i vinculants, no sols consultius, abans d'escometre o aprovar eixes Mega obres.
-En cas contrari, és molt difícil evitar, que els ciutadans "rasos" no pensem i encertem en quasi tots els casos, que el que mou als responsables finals de la realització d'eixes obres, no siguen altres intencions que les directament relacionades amb les de fer-se amb "una bona pasta" de forma ràpida i quasi sempre molt segura, per la dificultat de demostrar les dites il·legals actuacions; tot això en presumpció.

SALUDOS....................GIL

3 comentarios:

SALVA "BLAY" dijo...

Comparto su opinión.
Se expresa ampliamente.
Hubo un tiempo en que por higiene en ciertas partes del cuerpo salían las denominadas LADILLAS.
Hoy esto está superado aunque ha surgido un nuevo insecto EL TOCA HUEV...
Por un lado parace que el meninfotismo haya calado en la mayor parte de los habitantes de esta terreta, nadie se mueve, nadie se expresa, bueno los que si que se expresan son los oradores que parace que se dirijan a JOSE FELICIANO o STIWI WONDER (Mal escrito). Ya está bién de bravucadas, fanfarronadas y tomaduras de pelo, quiero verlos trabajando verdaderamente por la persona que ha ido a una hurna y ha depositado su papeleta a unas SIGLAS u OTRAS, primero está el Pueblo que es el que genera riqueza y luego el partidismo. Pero viendo como está el mercado y las soluciones que aportan (tanto por un lado como por otro) deduzco que nadie se rasca el bolsillo.
Esto es como el chiste de la encuesta que le hacen a un ciudadado para ver si compartiría con los mas necesitados el dinero de un sorteo que le tocase (dijo que si), Si tuviese una mansión (dijo que la vendería y repartiría)
Si tuviese una bicicleta y a esto respondíó que bicicleta si que tenía y que no la compartía.
Esto es lo que ocurre con los que están cogidos a la teta. Hay que esperar a que le salga otra teta que ellos no la sueltan.

AL-BUHAYRA dijo...

EGO TE ABSOLVO FILL MEU, PER QUE TENIM RAÓ. PERÒ AçI TOTS A LA MARXETA.
TINDRIEN QUE DONAR-LI MES FAENA ALS JUTGES.
HALA, SALVA FINS DEMÁ SI VAIG PER EL PORT; NO SE SI PODRÉ APARCAR EL COCHE ENTRE EL FANG, PERO COMO ESTAMOS EN FALLAS, POS NO PASA RES...

SALAUDOS...............GIL

AL-BUHAYRA dijo...

SALVA se me ha olviddo, es un chiste que no te he contado.
No son insectos los que salen, son unos pájaros llamados HuyHuyHuy. ¿Sabes porque ?.
Porque tinen los huevos mas largos que las patas, y cuando van a aterrizar, dien asustados huyhuyhuyhuy............ AHORA VAS Y LO CASCAS.
De res.
SALUDOS........GIL