ACERCA DE LA CONVENCION RAMSAR

La Convención sobre los Humedales (Ramsar, Irán, 1971) -- llamada la "Convención de Ramsar" -- es un tratado intergubernamental en el que se consagran los compromisos contraídos por sus países miembros para mantener las características ecológicas de sus Humedales de Importancia Internacional y planificar el "uso racional", o uso sostenible, de todos los humedales situados en sus territorios. A diferencia de las demás convenciones mundiales sobre el medio ambiente, Ramsar no está afiliada al sistema de acuerdos multilaterales sobre el medio ambiente (AMMA) de las Naciones Unidas, pero colabora muy estrechamente con los demás AMMA y es un asociado de pleno derecho entre los tratados y acuerdos del "grupo relacionado con la biodiversidad".

Aprenda más acerca de la Convención de Ramsar sobre los Humedales – qué es en la actualidad; dónde se originó, y por qué; cómo funciona; cuáles son sus países miembros, y por qué se adhirieron esos países.

sábado, 7 de febrero de 2009

VISITA AL PORT DE CATARROJA ESTE MATÍ.

Este matí, he anat al Port de Catarroja, a veure als Col·legues i a fer unes fotos, atés que encara que pareix que sempre està tot igual, la veritat és que sempre hi ha algun matís o quelcom que et fa donar-li canya a la cambra.



Aparque, vaig a casa Baina i salude al Sr. President, al Sr. Forner i a algunes persones mes que habìa en la taula i em prenc un café amb ells passant una bona estona parlant de les coses de l'Albufera i la vida dels barquers.
Bueno, vos deixe que faré unes quantes fotos dels agrons pescant, que són tot un espectacle.
Però a l'entrar al Pantalà, un emprenyament impressionant, em rebolica l'estómac.....
COLLONS, han vingut uns gamberros i han estat tirant pintura pel port, seran................, hi ha però que està tot fet un desasstre!, serà posible, "gamberros", "burros", no hi haurà un altre lloc per a fer l'animal".

Però si estan totes les barques pintades i tacades, Serà possible?, Si és que hi ha per a matar-los!,.

No és possible, que quantitat de pintura han tirat. No m'el crec.
Contínua el passeig i et vas fixant quelcom mas, perquè és una burrada la pintura que han tirat, i, t'acatxes.
No és possible!!!!!!!, però "collons",si són cagades de les aus .

Encara sort que estava io a soles, que si no, TANCA RIDÍCUL!!!!!.
Ja volgueren els pilots de la força aèria, tindre eixa punteria, perquè no s'han deixat ni una barca sense encertar el tir, quasi tots....... a ràfega

No hi ha res mes atrevit i perillós que la ignorància.
SALUDOS GIL




No hay comentarios: